servis Ksenić

Servis Ksenić sa sjedištem u Lipovljanima (zapadna Slavonija, između Novske i Kutine), počeo je sa radom 1995. godine. Prisutni smo već niz godina na tržištu kao znak prepoznatljivosti na zadovoljstvo dosadašnjih partnera i kupaca s kojima smo uspjeli stvoriti prepoznatljiv brand na području RASHLADNE i KLIMA TEHNIKE.

Ovlašteni smo distributeri opreme renomiranih svjetskih proizvođača GREE,MITSUBISHI ELECTRIC, PANOSONIC, SINCLAIR, LG,VIVAX. Pružamo i kompletne usluge MONTAŽE, SERVISA i ODRŽAVANJA klimatizacijske i ventilacijske opreme.

U sklopu servisa 2011.god. otvorena je trgovina rezervnih djelova za kućanske aparate i profesionalnu opremu u ugostiteljstvu.

 Ističemo se brzinom i kvalitetom rada što pokazuje veliko povjerenje i zadovoljstvo od nekoliko stotina zadovoljnih klijenata te veliki broj klimatiziranih objekata.

Naše osoblje će servisirati vaše uređaje kako u garantnom roku tako i van garantnog roka i pružiti Vam punu uslugu na jednom mjestu. Pratimo tehnološka rješenja i napredak tehnike te redovito proširujemo prodajni asortiman i znanje uz stručne seminare.

Ukoliko želite stručno mišljenje, kvalitetno izvršiti klimatizaciju vašeg prostora ili nekog drugog objekta, bez obzira na veličinu, slobodno se obratite našem stručnom timu za savjet.

Kvalitetom naših proizvoda, našim REFERENCAMA te profesionalnim rješenjima i uslugama odabrali smo

najbolje za vas, a poslovati s nama znači:

- jamstvo do 5 godina (uz obavezan godišnji pregled),
- besplatna dostava,
- stručni savjeti,
- besplatna procjena,
- potpuna usluga (od dobave do servisiranja),
- konkurentne cijene.